BIVŠI PREDSJEDNIK U MEDIJIMA

U Ferrarijevoj obitelji znaju što se to događa sa Schumijem?

18.03.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Iako su brojni fanovi te ljubitelji formule 1 itekako zainteresirani za zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka, Nijemca Michaela Schumachera, informacije stižu na kapaljku

I onda se s vremena na vrijeme u medijima pojavi izjava nekog iz krugova bliskih obitelji Schumacher. Naravno, s time da ne možemo znati jesu li to samo njihova nagađanja ili uistinu znaju nešto više o Schumacherovu stanju.

Tako se u najnovijem izdanju Corriere dello Sporta pojavila izjava bivšeg predsjednika momčadi Ferrarija, Luce Cordera di Montezemola.

'Dugo poznam Michaela i znam njegovu snagu. Sanjam da će uskoro ponovno biti s nama', izjavio je on.

Luca Cordero di Montezemolo nadgledao se pobjeda Michaela Schumachera u momčadi Ferrarija, a tijekom 11 godina suradnje razvili su blisko prijateljstvo te će ova izjava razveseliti milijune navijača 'Scuderije Ferrari'.

Bivši predsjednik Ferrarija otkrio je da i dan danas nosi sat koji mu je poklonio Schumacher.

Podsjetimo, sedmerostruki prvak stradao je na skijanju u prosincu 2013., a zbog teških ozljeda, zbog kojih je jedno razdoblje bio i u komi, obitelj ga je u potpunosti izolirala od javnosti. Pravih informacija o njegovom zdravstvenom stanju i dalje nema.