SPREMNI ZA ŠKOTSKU

U Edinburghu prilika i za turizam

  • Autor: S. Š.
  • Zadnja izmjena 21.08.2009 10:26
  • Objavljeno 21.08.2009 u 09:29
Dinamo - Hearts 4-0 (BBB su u Maksimiru bili glasni i brojni, takvi će biti i u Edinburghu)

Dinamo - Hearts 4-0 (BBB su u Maksimiru bili glasni i brojni, takvi će biti i u Edinburghu)

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Ronald Goršić

Nakon što su Škoti u Zagrebu uživali u lijepom vremenu, jeftinom pivu, pogledu na prelijepe žene i prijateljskom druženju s Bad Blue Boysima, navijači zagrebačke momčadi nadaju se barem približno takvom uzvratu. Jedno je sigurno - ako već neće žene i lijepo vrijeme, očarat će ih Edinburgh

Već dugo Dinamovi navijači nisu imali ovakvu priliku - uz odličan rezultat protiv solidne momčadi iz atraktivne lige, što škotska sigurno jest, proveseliti se ulasku u europsko natjecanje, ali i uživati u ljepotama grada kao što je Edinburgh. Istina, prošle sezone imali su sličnu priliku u Pragu, ali s obzirom na okolnosti (provokacije, sukob s policijom i rezultatska neizvjesnost), o ležernosti se nije moglo ni pomišljati.

Škotski su se navijači u Zagrebu osjećali kao dobrodošli. Bezbrižno su ispijali njima jeftino pivo, uživali u lijepom vremenu, ali i pogledu na lijepe žene. Obećali su isti takav uzvrat Bad Blue Boysima. Kontakti su uspostavljeni, brojevi razmijenjeni i sigurno će se Škoti potruditi biti ugodni domaćini. Ipak, sumnjamo da na ljepotu i vrijeme mogu utjecati, ali i da će pojeftiniti cugu.

www.anc.ed.ac.uk

www.anc.ed.ac.uk

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


No da će se imati u čemu uživati u glavnom škotskom gradu - u to će se uvjeriti svi koji ga odluče posjetiti. Prema dostupnim informacijama, domaćini su zasad osigurali 850 ulaznica za Bad Blue Boyse, ali nakon ovakvog rezultata, koji domaćinima ostavlja tek minimalne izglede, postoji mogućnost i povećanja kontigenta. Udruga navijača Dinama, u suradnji s turističkom agencijom Speranza, pripremila je mogućost brzog i povoljnog putovanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!