DVOJAC S EURA

U dva dana će se znati hoće li Dinamo uzeti bogatstvo?

03.07.2016 u 17:14

Bionic
Reading

Dinamo je svome treneru Kranjčaru obećao da će u lovu na Ligu prvaka imati najbolje igrače na raspolaganju. Kada završe kvalifikacije, u završnici prijelaznog roka, sve je moguće

Dinamo je ovoga ljeta poslao četiri igrača na Euro, a posebno je cijena porasla dvojici Marka. Pjaca i Rog dokazali su da su spremni na veće opterećenje nego na nudi domaće natjecanje i ozbiljni klubovi stali su u red...

Traženiji je Pjaca koji zbog menadžera (Naletilić), ali čini se i osobnih preferencija, 'naginje' prema Italiji, dok se Rog možda još i zadrži u Dinamu. No, ukoliko Mamić odluči prodati obojicu, nudi mu se mogućnost transfera 'u paketu'. Goal.com prenosi da je u tišini u posao ušao Napoli. Već su navodno pristupili pregovorima i vlasnicima traženog dvojca iz Maksimira nude 35 milijuna eura odštete.

U pitanju je značajna svota i nema sumnje da će ju vlasnici uzeti u obzir. Ako se nađu u pregovorima dva bi Marka uskoro mogla pod Vezuv gdje će se uskoro možda graditi novi Napoli s njima u naslovnim ulogama. Taj bi dvojac donio goleme kapacitete strastvenom južnjačkom klubu i mogao se pokazati kao - pun pogodak.

Isti izvor navodi kako je u pregovorima ključno idućih 48 sati, te da se u Napoliju nadaju kako će već tada imati dogovor.

Pjaca je preko Portugalaca svijetu poručio u kakvog se igrača razvija