olakšanje na maksimiru

U Dinamu su napokon odahnuli; poznato je kad se na teren vraća Bruno Petković

18.04.2023 u 19:13

Bionic
Reading

Mjesec dana trajala je velika neizvjesnost na Maksimiru, nitko pouzdano nije mogao prognozirati kad će prvi strijelac momčadi Bruno Petković biti spreman za povratak na teren

Bruno Petković ozlijedio se još 19. ožujka na utakmici protiv Rijeke. Iz igre je tada zbog problema s koljenom izašao već u 20. minuti, a prve su prognoze govorile da se radi o tek nešto lakšoj ozljedi.

Zato se Petković nakon toga pridružio reprezentaciji, ali nije zaigrao protiv Walesa i Turske jer oporavak se zakomplicirao. Ozljeda ligamenata koljena ipak je tražila konkretniji liječnički tretman i vrijeme...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Iz Dinama sad napokon dolaze bolje vijesti jer Bruno Petković je započeo s individualnim treninzima, a do kraja tjedna bi se trebao priključiti radu s momčadi pod vodstvom novog trenera Igora Bišćana.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ne treba očekivati čuda pa Petković sigurno neće konkurirati za utakmicu 30. kola SuperSport HNL-a koju Dinamo u subotu (22. travnja, 17 sati, MAXSport 1, MAXtv) igra u gostima kod Istre 1961. Pitanje je i hoće li Petko biti spreman za meč 31. kola u kojem 'modri' u srijedu (26. travnja, 17.05 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Maksimiru dočekuju Varaždin.

U tom susretu možda dobije 20-30 minuta, tek toliko da 'osjeti' teren jer svi planovi Dinama su usmjereni na 32. kolo SuperSport HNL-a u kojem Dinamo ide u goste Hajduku (nedjelja, 30. travnja, 18 sati, MAXSport 1, MAXtv). Ta bi utakmica na Poljudu mogla odlučiti prvenstvo pa Bišćan treba sve raspoložive snage potpuno spremne.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.