BIT ĆE TU SVEGA

U Dinamu se sprema čistka! Ovim zvijezdama je odzvonilo u 'modroj' svlačionici, a razlog takve odluke je sasvim jasan

01.06.2022 u 16:07

Bionic
Reading

U Dinamu bi rado smanjili broj igrača pod ugovorom, a posebno bi se ovoga ljeta riješili onih kojima je ostala još jedna sezona u Maksimirskoj 128

Dinamo ima velik broj igrača na plaći, najveći dio proračuna upravo odlazi na primanja modrih zvijezda, a prema pisanju Sportskih novosti u svlačionici ima i onih koje bi bilo dobro što prije prodati.

Naime, četvorici je ostala tek godina dana ugovora, Dinamo bi ih se riješio kako ih ne bi sljedeće ljeto izgubio besplatno, a uprava kluba nije previše zainteresirana za produljenje ugovora. Riječ je o Kevinu Theophileu-Catherineu, Komnenu Andriću, Ameru Gojaku i Emiru Dilaveru koji su vezani uz Dinamo do kraja sezone 2022/23.

No ne ovisi sve samo o maksimirskoj upravi, nego se nešto mora pitati i te igrače. Ukoliko ne dođu ponude koje bi ih zadovoljile oni imaju pravo još godinu dana biti na Dinamovoj 'grbači', a nakon toga zbrisati bez odštete.

Od ove četvorice najbolje kod trenera Ante Čačića kotira Emir Dilaver pa ovaj branič od spomenutih ima najbolje šanse da produlji ugovor i ostane duže u hrvatskom prvaku.

  • +47
Dinamovi igrači slave titulu prvaka 2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac