BOLJE NEGO INAČE

U Barceloni vrlo zadovoljni: Jedina žrtva je Ivan Rakitić!

07.09.2017 u 10:29

Bionic
Reading

S reprezentativnih dužnosti obično se u Barcelonu vrati čitav niz ozlijeđenih igrača, ali ovih dana to nije slučaj. Dnevnik El Mundo Deportivo naglašava da se ozlijedio tek Ivan Rakitić, ali i on bi mogao zaigrati protiv Espanyola...

Barcelonine zvijezde nastupale su diljem svijeta za svoje reprezentacije prethodnih dana, a u klubu su se već pomirili da će se mnogi vratiti ozlijeđeni, kako je to već bila praksa u prošlosti.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

No 'virus Fifa', kako ovaj fenomen nazivaju u Španjolskoj, ovaj put nije pogodio katalonski klub.

Dnevnik El Mundo Deportivo naglašava kako se ozlijeđen s reprezentativnih dužnosti vratio jedino Ivan Rakitić koji ima manjih problema sa zadnjom ložom, ali za razliku od nekih drugih medija koji prognoziraju njegovo propuštenje utakmice za vikend s Espanyolom, spomenuti list vjeruje da bi se naš 29-godišnji veznjak mogao oporaviti.

'Pregled je pokazao da nije pretrpio nikakvu ozbiljnu ozljedu i mogao bi biti na raspolaganju u subotu,' tvrde Španjolci.

Podsjetimo, Barca je bolje otvorila Primeru od Reala i ima dva boda više te će tu prednost pokušati očuvati u gradskom derbiju protiv Espanyola. Na travnjaku se očekuje debi nove zvijezde Ousmanea Dembelea...