što to priča čačić?

Nevjerojatna analiza hrvatskog izbornika: Veseli ga igra naših u Turskoj!?

05.09.2017 u 23:26

Bionic
Reading

Ante Čačić iznenadio je nakon utakmice izjavom da je zadovoljan igrom hrvatske reprezentacije na gostovanju u Turskoj, iako naši nogometaši definitivno nisu dobro stajali na terenu...

Hrvatska je u prethodne dvije utakmice prošle godine stvorila pregršt prilika protiv Turske, no to nije bio slučaj ovog utorka u Esiksehiru, u dvoboju u kojem je gol Tosuna donio domaćinu pobjedu, a našima zakomplicirao put do Svjetskog prvenstva u Rusiji.

  • +10
Turska - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2018. Izvor: Reuters / Autor: UMIT BEKTAS

No, iako bi trebao biti zabrinut nakon neuvjerljive igre u posljednje tri utakmice, naš izbornik bio je zadovoljan prikazanim na terenu i uvjeren da je za poraz ponajviše kriva sreća koja je bila na strani suparnika.

'Veseli me način na koji smo odigrali, moramo dignuti glavu gore, ništa nije izgubljeno. Mislim da je momčad odradila vrlo kvalitetno utakmicu, s puno htijenja i trke,' odgovorio je Ante Čačić pozitivno na pitanje novinara HTV-a je li zadovoljan onime što su prezentirali njegovi igrači.

'Nedostajalo nam je možda mirnoće i koncentracije u završnici susreta. No, prvi smo i dalje na ljestvici, imamo najbolju gol-razliku i trebamo se pripremiti za taj deseti mjesec kako treba,' dodao je naš strateg koji uopće ne djeluje zabrinuto, niti za sudbinu reprezentacije, niti za svoje mjesto na klupi.

'Ja sam zaista optimist. Ponekad pobijedite pa vas pobjeda odvede u krivu ulicu, a ovaj put to neće biti slučaj,' zaključio je Čačić čije su izjave nakon prilično razočaravajućeg nastupa reprezentacije pune zvijezda najuglednijih europskih klubova ipak pomalo čudne...