Utučeni Karl-Anthony Towns

Tuga u NBA klubu Minnesota Timberwolves, najboljem igraču od koronavirusa umrla majka: Bila je nevjerojatan izvor snage

14.04.2020 u 09:03

Bionic
Reading

Broj umrlih od posljedica koronavirusa u Sjedinjenim Američkim Državama probio je granicu od 20 tisuća, a među žrtvama je i majka poznatog NBA košarkaša Karla-Anthonyja Townsa

Poznato je kako su oba roditelja NBA košarkaša Karla-Anthonyja Townsa, centra Minnesota Timberwolvesa, zbog simptoma završila u bolnici s time da je majka vrlo brzo, zbog komplikacija, završila na respiratoru.

>>> NBA igrač Towns objavio emotivan video nakon što mu je majka završila u komi zbog koronavirusa: Ovo je užasno

Istog dana Towns je na društvenim mrežama objavio video kojim, osim što je objašnjavao da mu je majka u teškom stanju, upozorava sve da se radi o opasnom virusu i da je jako čuvaju te 'da ostanu doma.'.

Desetak dana nakon toga stigla je vijest kako je njegova majka Jacqueline Towns preminula zbog komplikacija uzrokovanih viusom Covid-19 poznatijim kao koronavirus.

'Jackie, kako su je od milja zvali članovi obitelji i prijatelji, borila se s virusom duže od mjesec dana prije nego što podlegla 13. travnja. Jackie je bila puno toga za veliki broj ljudi; supruga, majka, kćerka, baka, sestra, tetka i prijateljica. Bila je nevjerojatan izvor snage, žustra, a istovremeno brižna osoba s puno ljubavi koja je dirnula sve one koji su je upoznali', piše u priopćenju NBA kluba Minnesota Timberwolves.

Dodajmo kako se NBA liga oglasila kako još nije donesena odluka o nastavku sezone, a više će se znati tek početkom svibnja. U ovom trenutku, kada se virus ovako brzo širi, nitko sa sigurnošću ne može reći hoće li se sezona uopće nastaviti.