kiks Marseillea

Tudor se oglasio nakon iznenađujućeg domaćeg poraza te poslao oštru poruku igračima

28.05.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski trener Igor Tudor upisao još jedan domaći poraz s Marseilleom, njegove riječi dovoljno govore

Naime, Marseille je u pretposljednjem kolu francuske Ligue 1 poražen s 2:1 na svom terenu od Bresta, momčadi koja je na 14. mjestu. Svakako iznenađujući domaći poraz...

Nakon tog poraza postalo je jasno kako će Marseille sezonu završiti na trećem mjestu što znači da će morati igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

Naravno, zbog loših rezultata u zadnje vrijeme i nekih neočekivanih poraza, jasno je kako navijači Marseillea nisu zadovoljni. Stoga ne čude zvižduci i ružno skandiranje na račun Igora Tudora.

'Imali smo puno pozitivnih stvari. Izvukli smo maksimum iz ove momčadi, igrali dobar nogomet, odlično odigrali Ligu prvaka, u kupu nadigrali Rennes i PSG… Ovo je bila jako dobra sezona, prezadovoljan sam', kazao je Tudor nakon poraza dodavši:

'Jedino sam se nadao da ćemo biti bolje plasirani, ali iza sebe smo uspjeli ostaviti velike klubove poput Monaca, Lyona, Rennesa i Lillea', dodao je Tudor čija je momčad jedno vrijeme bila nadomak prvog mjesta na ljestvici i PSG-a, ali su na koncu završili kao treći.

Na pitanje je li najveći problem momčadi napad tj. realizacija, rekao je:

'Puno golova su zabili naši obrambeni igrači i naši veznjaci… No, oni koji bi to trebali raditi, naših pet-šest napadača, nisu napravili dovoljnu razliku i donijeli nam bodove', dodao je Tudor koji je tako poslao jasnu poruku glavnim zvijezdama momčadi.

Naravno da se te iskrene riječi njima neće dopasti, ali Tudor je uvijek bio takav - kaže što misli. Poruka je vskako oštra, ali pitanje je ima li smisla na kraju sezone to govoriti. Očito je i on svjestan kako će teško i dalje ostati trener Marseillea.