TRENER ZADRA PONOSAN

Tudor nakon novog kiksa: Falilo nam je kvalitete!

09.12.2013 u 20:54

  • +6

MAXtv Prva liga, 19. kolo: Zadar - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala

Bionic
Reading

Hajdukov trener Igor Tudor žali zbog izgubljenih bodova u Zadru, ali ništa ne zamjera svojim igračima, iako priznaje da im fali kvalitete

Zadar je u uzbudljivoj utakmici na Stanovima uspio izjednačiti nakon sumnjivog pogotka Hajduka u 5. minuti, a u samoj završnici bio je i bliže pobjedi. Njegov trener Ferdo Milin bio je izuzetno zadovoljan viđenim na terenu, samo nekoliko dana nakon što je ponudio ostavku čelnicima kluba.


'Normalno da žalim za pobjedom, imali smo bolje situacije nego Hajduk. Ali sada je jasno zašto sam ostao trener, svima je jasno da mogu napraviti veći rezultat od ovog sedmog mjesta i ja ću težiti tome da mi u drugom dijelu prvenstva hvatamo priključak s petim i šestim mjestom,' izjavio je strateg Zadra, no njegov kolega na klupi Hajduka ne slaže se da su domaći bili bliže pobjedi.

'Ne bih rekao da je Zadar bio bliži pobjedi, kad smo mi vodili veći dio utakmice. Na kraju je gol mogao pasti na obje strane. Meni je žao što nismo pobijedili. Utakmica nije bila lijepa, bila je za karakter. Momci su pokazali karakter, parirali su borbenim Zadranima, ali falilo je kvalitete. Idemo dalje, okrećemo se sljedećim utakmicama,' izjavio je Igor Tudor koji u brojnim ozljedama ne traži alibi uoči derbija s Rijekom sljedeći vikend:

'Bit će igrača na dispoziciji, igrat će najboljih 11.'