ZAVRŠAVAJU PRIPREME

Tucak objavio popis 'barakuda' za nadolazeći SP

16.07.2013 u 16:25

Bionic
Reading

Izbornik Ivica Tucak objavio je popis hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca za nadolazeće FINA Svjetsko prvenstvo, dan uoči posljednje pripremne utakmice prije odlaska u Barcelonu, koju naši igraju s Rumunjskom

Za Hrvatsku će igrati : Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka. Treneri reprezentacije su izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Pero Kuterovac. U stručnom stožeru reprezentacije su i pomoćni trener Igor Pezelj, fizioterapeut Damir Luketić i liječnik reprezentacije Alan Ivković.

'Završne pripreme u Zagrebu su bile se usmjerene na taktički dio. Zadovoljan sam obavljenim poslom i spremni putujemo na prvenstvo. Mislima smo već na prvoj utakmici koju igramo protiv momčadi SAD-a i koja neće biti nimalo lagana. Svi reprezentativci pokazali su zaista veliki trud i zahvaljujem im na tome!', izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Na završnim pripremama u Zagrebu hrvatskoj se reprezentaciji pridružila reprezentacija Rumunjske s kojom naši vaterpolisti u srijedu od 20 sati igraju službenu prijateljsku utakmicu na otvorenom bazenu Mladosti na Savi u Zagrebu.

'Zadovoljan sam pripremama i u Barcelonu odlazimo s velikim motivom i željom za što boljim plasmanom. Iako u Barcelonu putuje trinaest igrača, za naše su uspjehe zaslužni apsolutno svi igrači koji su bili s nama u pripremnim fazama. Sutra je posljednja priprema prije odlaska i pozivam sve da nas dođu bodriti i pozdraviti na bazen Mladosti!', izjavio je kapetan reprezentacije Josip Pavić.