NA REDU JE OSIJEK

Trofej Lige prvaka svratio i u Rijeku

23.09.2009 u 15:11

Bionic
Reading

Nakon Milana i Splita, Rijeka je danas tijekom prijepodneva ugostila UEFA Champions League Trophy Tour 2009, gdje su Riječani imali priliku osjetiti uzbuđenje koje donosi najprestižnije europsko nogometno natjecanje

Voditelji programa Iva Šulentić i Mario Petreković prezentirali su, uz nagradne igre, veličanstveni trofej okupljenim nogometnim fanovima.

Tako su tijekom današnjeg prijepodneva Riječani na Trgu 111. brigade razgledali i fotografirali slavni trofej koji su u povijesti podizali nogometni velikani poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Cristiana Ronalda, Paola Maldinija, Stevena Gerrarda, Ronaldinha, Zinedine Zidana i mnogih drugih.

UEFA Champions League Trophy Tour u Hrvatskoj je bila započela u Splitu, gdje je došla izravno iz talijanskog Milana. Nakon Rijeke, Trophy Tour se nastavlja u Osijeku 24. rujna, a kulminacija će biti u Zagrebu na jezeru Jarun od 25. do 26. rujna.

Metropola će ugostiti Trophy Tour Village, nizom atrakcija koje omogućavaju istraživanje legendarnog svijeta UEFA Champions League, a ulazak je besplatan. Prolaskom kroz 'tunel igrača' posjetitelji će ući u poticajni izložbeni prostor koji sadrži fotografije, video materijale i multimedijske sadržaje koji oživljavaju veliko natjecanje, golove i povijesne trenutke turnira. Zid slavnih je posvećen najvećim šampionima Europskog kupa i njegova nasljednika, natjecanja UEFA Champions League, dok veliki zasloni također podsjećaju na čarobne trenutke ovog prestižnog turnira.

UEFA Champions League Trophy Tour ambasador kroz Hrvatsku je izbornik nogometne reprezentacije Slaven Bilić.