NEMA STRAHA ZA BUDUĆNOST

Tri Hrvata među najvećim nadama svjetskog nogometa!

18.11.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Ugledni nogometni portal Goal.com izdvojio je 50 nogometaša starih 18 godina ili manje, najvećih nada ovog sporta. Među njima su i Alen Halilović, Ante Ćorić te Robert Murić

Hrvatski nogomet ima svijetlu budućnost. Naše omladinske škole stalno proizvode nove dragulje, a njihovu kvalitetu priznaju i inozemni stručnjaci, što je dokaz i posljednja analiza specijaliziranog portala Goal.com, koji je izdvojio 50 tinejdžera najvećih nada sporta, a među njih uvrstio Alena Halilovića, Antu Ćorića i Roberta Murića.

'Nakon što je eksplodirao s Dinamom, Halilović se morao zadovoljiti mjestom u B ekipi Barcelone ovog ljeta. Ovaj 18-godišnjak regularan je u hrvatskoj reprezentaciji, a njegova tehnika, dribling i pregled igre u rangu su s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem,' piše Goal.com uz fotku Alena Halilovića, a par rečenica je zaslužio i Ante Ćorić:

'Miljenik Dinama Ante Ćorić vratio se u rodni grad nakon četiri godine u Salzburgu. Uzbudljivi ofenzivni veznjak već je glavna figura u redovima hrvatskog prvaka i sigurno će brzo karijeru nastaviti u jednom od elitnih europskih klubova.'

Treći mušketir u ovoj priči je Robert Murić, uz kojeg Goal.com spominje njegov buran odlazak iz Zagreba te riječi Franka de Boera koji ga uspoređuje s Arjenom Robbenom.

Nema sumnje, Hrvatska od ove trojice u budućnosti može očekivati mnogo…