KRAJ KARIJERE?

Trezeguet zbog ozljede napustio Emirate

20.11.2011 u 16:04

Bionic
Reading

Trezeguet je za Baniyas potpisao jednogodišnji ugovor u kolovozu ove godine vrijedan 1.5 milijuna eura. Za sada nije poznato hoće li bivši napadač Tricolora zaključiti karijeru ili će preseliti u neki drugi klub kada se oporavi

Bivši napadač francuske nogometne reprezentacije David Trezeguet (34) raskinuo je jednogodišnji ugovor sa Baniyasom, klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog ozljede mišića.

Trezeguet je veći dio sezone izvan stroja i nije želio samo sjediti i primati plaću. Bivši napadač Monaca, Juventusa i Herculesa za klub iz Abu Dhabija odigrao je samo jednu utakmicu. Njegovu odluku pozdravio je trener Salem Al Orfi poručivši kako se Trezeguet ponio kao pravi gospodin.

Trezeguet je za Baniyas potpisao jednogodišnji ugovor u kolovozu ove godine vrijedan 1.5 milijuna eura. Za sada nije poznato hoće li bivši napadač Tricolora zaključiti karijeru ili će preseliti u neki drugi klub kada se oporavi.

Trezeguet je za francusku reprezentaciju odigrao 71 utakmicu i postigao 34 gola, te osvojio svjetski (1998) i europski (2000) naslov.