OPTIMISTIČNI FRANCUZ

Trezeguet: Juventus može osvojiti Ligu prvaka

29.09.2012 u 12:50

Bionic
Reading

Trezeguet danas igra u argentinskom velikanu River Plateu, ali jednim okom prati i zbivanja u Juventusu čiji je član bio od 2000. do 2010. godine. Impresionirala ga je igra 'stare dame' u 1. kolu Lige prvaka i remi u gostima kod aktualnog europskog prvaka Chelseaja

Nekadašnji francuski nogometni reprezentativac David Trezeguet (35) uvjeren je da klub u kojem je proveo najveći dio karijere, torinski Juventus, može ove sezone osvojiti Ligu prvaka.

Trezeguet danas igra u argentinskom velikanu River Plateu, ali jednim okom prati i zbivanja u Juventusu čiji je član bio od 2000. do 2010. godine. Impresionirala ga je igra 'stare dame' u 1. kolu Lige prvaka i remi (2-2) u gostima kod aktualnog europskog prvaka Chelseaja.

'Juventus je stvarno bio sjajan protiv Chelseaja. U momčadi vlada jedinstvo i vrlo dobra organizacija. Ako zadrži sadašnju formu, Juve može do kraja u Ligi prvaka', rekao je Trezeguet za Tuttosport.

'Kralježnica momčadi je na najvišoj razini. Igrači poput Buffona, Pirla i Vučinića su svjetska klasa. Možda nemaju klasičnog strijelca mojih karakteristika, ali trener je taj koji odlučuje treba li mu takav igrač u momčadi', dodao je legendarni Francuz koji je s 'tricolorima' osvojio svjetski naslov 1998. i europski dvije godine kasnije.