u posebnoj stolici

Evo na kakav način je Bjelica bio primoran gledati utakmicu Dinama i Benfice

07.03.2019 u 19:23

Bionic
Reading

Trener Dinama Nenad Bjelica zbog kazne koju je zaradio protiv Viktorije dvoboj s Benficom na Maksimiru morao je pratiti s tribina, na bijelom stolčiću koji je klub posebno pripremio za njega...

Zbog crvenog kartona kojeg je zaradio u uzvratnom dvoboju protiv plzenske Viktorije Bjelica nije mogao biti na klupi protiv Benfice.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Protiv češke momčadi još se i uspio snaći, te je uz pomoć klupskih djelatnika, toki-vokijem poslao koju poruku svojim pomoćnicima Ninu Buleu i Reneu Pomsu. No, ovaj put Uefin delegat imao je trenera Dinama na 'oku' i svaka komunikacija s klupom značila bi i novu kaznu.

U Dinamu su se pobrinuli da svom treneru ipak daju što bolje uvjete za promatranje susreta. Naime, da bi imao dobar uvid u razvoj utakmice na terenu, za trenera Bjelicu su na 'izoliranoj' poziciji, između svečane i novinarske lože postavili stolice. Zanimljivo, dobio je dvije, iako nema nekog posebnog Uefinog čuvara uza sebe. Vjerojatno je tako odlučeno tek da mu bude komotnije pratiti susret.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +4
Nenad Bjelica u ograđenom prostoru Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Bjelica je od prve minute nervozno pratio susret protiv Benfice na svojoj poziciji, uz 29704 gledatelja koji su napunili Maksimir, a društvo mu je pravio Krešimir Antolić, šef sigurnosti Dinama koji se također brinuo da trener može u miru analizirati dvoboj.

Nakon ovog frustrirajućeg iskustva Bjelica će svakako razmisliti želi li ponovo zaraditi kaznu na nekoj od europskih utakmica, jer kolega Diego Simeone koji ih je već puno dobio u karijeri može mu potvrditi da nije nimalo zabavno na ovakav način voditi momčad...