NIKAD VIĐENO U NAŠOJ LIGI

Trenutak kakav se ne pamti u HR nogometu; evo što kaže utučeni trener!

18.05.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Dinamo je svladao Istru 1961, ali glavna tema s te utakmice situacija se koja se dogodila uoči prvog sučevog zvižduka, a čiji su akteri bili gostujući nogometaši

I dan uoči utakmice govorilo se o kaosu u pulskom prvoligašu, kako je puklo na relaciji trener i igrači, a da nešto zaista nije u redu, vidjelo se i prije samog dvoboja na Maksimiru.

Svi igrači Istre, i oni iz prvih 11 i oni s klupe za rezervne igrače, okupili su se oko aut linije, zagrlili i okrenuli leđa treneru Mariju Totu. Jasna je to poruka strategu da nije poželjan u svlačionici.

Dinamo-Istra 1961 2:1, 33. kolo 2016./17. (izjave)

Nikada u povijesti prvenstva nije se na takav način zahtijevala smjena trenera.

Poslije poraza od Dinama 2:1 prvo pitanje za gostujućeg trenera bilo je vezano uz performans njegovih igrača.

'Vjerujte, u ovom trenutku teško je bilo što reći, činjenica je da imamo problema u komunikaciji. Svi smo profesionalci, svi smo danas odradili svoj posao, i ja kao trener i oni kao igrači. Nadam se da ćemo ove probleme riješiti do kraja sezone', rekao je Tot, otkrivši da ne razmišlja o ostavci.

'Na kraju sezone čelnici kluba će donijeti najbolju odluku za sve. Povrijeđen sam malo, ali to je sastavni dio posla. To je presedan koji se nije dogodio na našim terenima, ali takav je život.'

Dinamo-Istra 1961 2:1, 33. kolo 2016./17. (sažetak)