PRAVI GOSPODIN

Trenerski velikan iznenađujuće se poklonio Niki Kovaču!

12.03.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Unatoč uvjerljivoj pobjedi 3:0 protiv Eintrachta na Allianz Areni, trener Bayerna Carlo Ancelotti pohvalio je Niku Kovača i gostujuću momčad te priznao da njegove zvijezde nisu bile bolje na terenu u prvom poluvremenu...

Bayern je trijumfom protiv Eintrachta ove subote vjerojatno napravio ključni korak prema novom naslovu prvaka, jer Leipzig je u isto vrijeme izgubio od Wolfsburga i tako omogućio aktualnom prvaku da ode na nedostižnih deset bodova prednosti.

S druge strane, Niko Kovač i njegov klub iz Frankfurta u velikoj su krizi i imaju pet poraza u nizu u Bundesligi te se polako vraćaju u sredinu ljestvice, nakon fantastičnog starta sezone i borbe za plasman u Ligu prvaka tijekom jeseni.

No, unatoč razočaravajućem 3:0 porazu na Allianz Areni, za bivšeg hrvatskog izbornika ima dobrih vijesti, jer momčad je izgledala bolje nego u prethodnim utakmicama, a pohvale su stigle i od istinskog trenerskog velikana.

'Prvo poluvrijeme je bilo teško. Iskreno, Eintracht nije zaslužio gubiti na poluvremenu. Bio je bolji,' priznao je Carlo Ancelotti koji je zadovoljan što su Bayernove zvijezde nakon toga ipak proigrale u drugom i osigurale visoku pobjedu.

'Ako ne iskoristiš svoje prilike, nemaš se pravo čuditi kad ti Bayern zatim zabije. No, iz ovog susreta možemo izvući više toga pozitivnog, nego negativnog,' zaključio je Niko Kovač kojeg u sljedećem kolu čeka dvoboj protiv slabašnog HSV-a u kojem mora prekinuti dugu seriju poraza...