REMI RIJEKE I OSIJEKA

Treneri Bišćan i Skender dali svoje viđenje uzbudljivog derbija na Rujevici

19.08.2019 u 09:33

Bionic
Reading

U derbiju petog kola Hrvatski Telekom Prve lige na Rujevici su Rijeka i Osijek odigrali 1:1, a poslije utakmice svoje viđenje dvoboja dala su oba trenera

Bila je to zanimljiva utakmica, s puno prilika, a obje momčadi mogu žaliti za pobjedom.

'Jesam i nisam zadovoljan rezultatom. Bili smo blizu pobjede, ali treba biti realan jer Osijek je, posebno u drugom dijelu, imao inicijativu. Na kraju teška utakmica, posebno nakon utakmice i puta u Škotsku. Zadovoljni smo jer nismo muku bacili u vjetar i bod je nešto znači', rekao je Igor Bišćan koji se osvrnuo na sljedeću utakmicu s Gentom u play offu Europske lige.

'Oni su favoriti, po kvaliteti su kao Dinamo. Morat ćemo biti na maksimumu da bi imali bilo kakve šanse. Dečki su spremni na to, spremni su se boriti. Nadamo se pozitivnom rezultatu, a onda ćemo na Rujevici imati realne šanse nešto napraviti', rekao je Bišćan.

  • +8
Hrvatski Telekom Prva liga, 5. kolo, HNK Rijeka - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Par riječi rekao je i trener Osijeka Dino Skender

'Kontrolirali smo utakmicu, ali gol Rijeke nas je presjekao u najboljem trenutku. Uspjeli smo izjednačiti na kraju. Oni su imali i prečku pa možemo biti zadovoljni bodom. Pravi derbi. Na Rujevici uzeti bod je dobar rezultat', rekao je strateg gostiju.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Osijek sada dočekuje Hajduk.

'Protiv Hajduka ćemo vidjeti koliko možemo parirati najjačima. Želimo otići na višu razinu i pobjeđivati u derbijima', rekao je Skender.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo