LABADDIA SE 'IZGUBIO'

Trener Stuttgarta omalovažio uspjeh Rijeke

23.08.2013 u 10:34

  • +9

4. pretkolo EL, Rijeka - Stuttgart

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Nakon 2:1 poraza od Rijeke na Kantridi u prvoj utakmici 4. pretkola Europa lige trener Stuttgarta Bruno Labbadia bio je vrlo kritičan spram igre svojih nogometaša

'Teško smo mogli imati više prilika i što ih nismo iskoristili je naša greška. Naravno da protivnik iskoristi kada ne možete zabiti gol. Nedostajalo nam je preciznosti i to je jasno. Sami smo sebe kaznili jer nismo iskoristili naše prilike, a i prelako smo gubili lopte', komentirao je Stuttgartov trener, očito omalovaživši sve dobro što su napravili igrači Rijeke. A napravili su puno toga dobroga.

Sportski direktor Stuttgarta a nekadašnji igrač Rijeke Fredi Bobič nakon susreta je rekao:

'Posebice u drugom dijelu propustili smo odlučiti utakmicu. Dopustili smo Rijeci da se vrati, što su oni nemilosrdno kaznili. Mi smo šlampavo reagirali kod naših prilika i tako se ne može pobijediti utakmica. Gol od Vedada sada je od životne važnosti i i čeka nas vrući ples u Stuttgartu. Naš cilj je naravno proći dalje, bez ako i ali'.

Rijeka je podsjećamo, na Kantridi vodila golovima Leona Benka i Zorana Kvržića s 2:0 do 89. minute, kada je konačan rezultat postavio Vedad Ibišević.