DOLAZI MANCHESTER CITY

Trener Southamptona dvoji oko Mislava Oršića: Morat ćemo sve dobro procijeniti

10.01.2023 u 15:01

Bionic
Reading

Mislav Oršić nakon prelaska iz Dinama u engleski Southampton još nije zaigrao za svoj novi klub.

U srijedu od 21 sat Southampton je domaćin Manchester Cityju u četvrtfinalu Engleskog liga kupa koji iz sponzorskih razloga nosi naziv Carabao kupa.

Jasno je kako je momčad Manchester Cityja, drugoplasirane momčadi engleskog prvenstva, izraziti favorit u srazu s posljednjeplasiranim domaćinima, ali kada je u pitanju jedna utakmica iznenađenja su uvijek moguća.

Hoće li se u velikoj utakmici protiv velikog protivnika navijačima predstaviti i Mislav Oršić. Vatreni koji je svojim golom Hrvatskoj donio pobjedu protiv Maroka i svjetsku broncu, nije posve siguran ni trener Southamptona Nathan Jones.

'To mi pitanje postavite u srijedu, na dan utakmice. Oršić nije dugo igrao, zadnji put je to bilo kada je na Svjetskom prvenstvu postigao gol u utakmici za treće mjesto. Morat ćemo sve dobro procijeniti. Ne želimo ga rano gurnuti u vatru pa da se slomi i da ga izgubimo. To bi bilo ludo. Vidjet ćemo.'

Southampton je za vikend prekinuo niz poraza ostvarivši pobjedu u 3. kolu FA kupu nad Crystal Palaceom 1:2, a od Oršića očekuju da ih povuče s dna poretka u Premier ligi. Navijači jedva čekaju njegov prvi nastup, Manchester City se čini kao idealna prilika za to.