DAMIR ČANADI

Trener Šibenika otkrio čime ga je 'kupio' gazda kluba, jer je znao da će dobiti Dinamo: To mi je dosta!

11.03.2023 u 21:44

Bionic
Reading

Nogometaši Šibenika osvojili su tri velika boda u borbi za ostanak svladavši na svom Šubićevcu vodeći Dinamo sa 2:1 u susretu 25. kola SuperSport HNL-a, a oduševljenje nije skrivao domaći strateg Damir Čanadi

Šibenčani su do velike prednosti od 2:0 stigli pred kraj prvog poluvremena pogocima Mislava Matića (40) i Ivana Dolčeka (42), dok je u nastavku Stefan Ristovski (64) smanjio na konačnih 2:1.

'Igrači su junaci, ovo je njihova pobjeda. Odigrali smo jako dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme u kojem smo mogli zabiti još koji gol i zaključiti utakmicu. U nastavku je Dinamo krenuo s 3-5-2 sustavom, možda sam ja trebao na to brže reagirati, ali u redu, nisu nas izigrali, njihove šanse su bile ‘iz drugog reda’, iz kornera. Danas smo stvarno bili ekipa, i momci na terenu i oni s klupe', rekao je Čanadi te dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Bit će dvostruke premije! Meni je gazda kluba platio prije utakmice ručak jer je znao da ćemo dobiti Dinamo. I to mi je dosta. Dolaskom novog vlasnika, a onda i transferima koji su uslijedili, došla je nova energija, ovo je neki novi Šibenik. Imamo širinu, i što je najvažnije sve imamo u svojim rukama.'

  • +13
Šibenik - Dinamo, 25. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.