REAKCIJA IZ ŠVEDSKE

Trener Rijeke Dragan Tadić nakon ispadanja iz Europe: Generalno mogu biti ponosan na ekipu, igračima skidam kapu

28.07.2022 u 22:47

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši švedskog Djurgardena slavila na Rujevici 2:1 pobijedili su i na domaćem terenu, s 2:0, Rijeku koja se tako u drugom pretkolu Konferencijske lige oprostila od ovosezonskih nastupa u Europi, a komentar je dao trener Dragan Tadić

Nogometaši Rijeke na kraju nisu uspjeli. Nakon vrlo dobrih 45 minuta, Djurgardens je u nastavku uspio doći do pobjede i plasman u treće pretkolo konferencijske lige.

'Generalno mogu biti ponosan na ekipu, znali smo da neće biti lagana utakmica. Skidam im kapu. Nedostajao je samo gol da bude odlično prvo poluvrijeme. Bili smo dobri u posjedu i fazi obrane', rekao je Dragan Tadić, trener Rijeke.

'Nažalost, dobili smo gol iz prekida, što nas je presjeklo, a njima dalo krila. Pokušali smo s izmjenama, ali bilo se teško vratiti. Drugi je pogodak prelomio susret. Nije bilo lako, nismo to ni očekivali jer Djurgarden je u velikoj formi. Vjerujem da bi to bila drugačija utakmica da je iza nas 15 utakmica.'

Podsjećamo, Djurgarden je Rijeku slomio u drugom poluvremenu kada je postigao oba pogotka. Strijelci su bili Hien u 55. i Banda u 84. minuti.

Djurgarden - Rijeka 2:0, 2. pretkolo Konferencijske lige (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.