MODRIĆEV PRVI SURADNIK

Trener Reala slavi: Imamo novog profesora na terenu!

11.11.2014 u 10:42

Bionic
Reading

Carlo Ancelotti iznimno je zadovoljan doprinosom novog veznjaka Reala Tonija Kroosa koji je ove subote zabio svoj prvi pogodak u bijelom dresu…

Njemački 24-godišnji veznjak osvojio je u svojoj karijeri sve što se moglo osvojiti s Bayernom i reprezentacijom, a ovog ljeta odlučio se za novi izazov: prelazak u Primeru.

Kao što je bilo i očekivano, Kroos je od samog početka sezone jedan od najboljih igrača Real Madrida, a dobru igru okrunio je protiv Raya Vallecana prvim pogotkom u dresu 'kraljevskog kluba' i to zbilja impresivnim: pogodio je iz daljine uz samu stativu, udarcem koji je imao fantastičnu rotaciju.

'Kroos je novi profesor na terenu. Brzo je uspio zamijeniti Xabija Alonsa. Iznenađuje me što nikad nije zabrinut, postojao pritisak ili ne, uvijek igra na isti način, bez obzira pritišće li ga protivnik ili ne. Jako je bitan, jer glavnina naše igre ide preko njega, a još je i vrlo mlad. Igra brzo, uvijek uspješno dijeli lopte, ne gubi ih, a često osvaja,' nahvalio je novu veliku klupsku zvijezdu trener Carlo Ancelotti.

Podsjetimo, Real uoči dvotjedne stanke u Primeri ima dva boda prednosti ispred konkurencije, a u Ligi prvaka već je osigurao prolazak u osminu finala…