skender razočaran

Trener Osijeka uvjeren: Bili smo bolji, ovo će nam se vratiti

02.08.2019 u 00:23

Bionic
Reading

Dino Skender smatra da je isključivo sreća odvela CSKA iz Sofije u treće pretkolo Europske lige i naglašava da je njegov klub i dalje na dobrom putu u svom razvoju, unatoč koraku unazad u Europi ovog ljeta...

Osijek se poput Hajduk već nakon prvih europskih dvoboja oprostio od nastavka natjecanja. Bolja je ovog četvrtka u Gradskom vrtu bila bugarska momčad CSKA iz Sofije koja je nakon izvođenja penala osigurala prolazak dalje.

  • +3
Europska liga, 2. pretkolo: Osijek - CSKA S. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

U osječkom taboru uvjereni su da su bili bolji u obje utakmice i da su trebali proći dalje, iako nisu stvorili dovoljan broj prilika u tim susretima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

'Mislim da smo bili bolja momčad, lutrija jedanaesteraca je ovako odlučila. Ipak. mislim da smo na dobrom putu i da će nam se sve vratiti,' izjavio je trener Dino Skender nakon susreta i dodao:

'Znali smo da moramo odigrati utakmicu bez greške, da moramo biti stabilni u obrani. Dobro smo sve radili do same završnice, zabili jedan gol, ali šteta je što nismo imali malo više bolih situacija. Jedino mi je žao zbog fenomenalne publike što nismo prošli.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Osijeku ne preostaje ništa drugo nego okrenuti se HT Prvoj ligi i čekati novu priliku u Europi sljedećeg ljeta...