Svi čekaju Šveđanina

Trener Milana najavio novu pobjedu u Europskoj ligi, a onda i otkrio što je sa Zlatanom Ibrahimovićem čiji povratak navijači željno iščekuju

09.12.2020 u 19:35

Bionic
Reading

Stefano Pioli je najavio susret sa Spartom iz Praga i otkrio u kojem je stanju Zlatan Ibrahimović

Milan je već osigurao prolazak među zadnje 32 momčadi u Europskoj ligi i susret sa Spartom Prag u šestom kolu će biti dobra prilika za isprobavanje nekih kombinacija i vraćanje u igru ozlijeđenih igrača.

'Imamo jako puno utakmica, a protiv Sprate iz Praga ćemo imati prostora za one koji nisu igrali toliko često. Milan je jako talentirana ekipa i konkurencija je jaka. Rekao sam čelnicima da želim kvalitetnu skupinu igrača i oni su me poslušali. I u šestom kolu idemo po pobjedu', rekao je trener Milana Stefano Pioli pa dodao:

'Uvijek idemo po pobjedu. Normalno je slaviti pobjedu, ali već idućeg dana moramo razmišljti o idućoj utakmici. Nema euforije, samo smo jako zadovoljni. Nikada ne možemo biti na 100 posto. Savršenstvo ne postoji u nogometu. Mislim da smo jako mladi i da imamo dosta prostora za napredak.'

Milanu nedostaju ozlijeđeni Zlatan Ibrahimović i Ismael Bennacer, dok se Rafael Leao vraća nakon ozljede.

'Zlatan se osjeća dobro i nastavlja s oporavkom. Vijdet ćemo gdje će nas to dovesti i kada će biti spreman', rekao je Pioli o svojem najboljem igraču pa dodao:

'Bennacer je imao nekoliko problema zadnjih dana. Neće biti s nama protiv Sparte, ali mislim da će moći igrati protiv Parme u Serie A. Leao je bolje i može igrati u Europskoj ligi. Volio bih mu dati nekoliko minuta. Bio je ozlijeđen nekoliko tjedana, ali nadam se da će moći igrati', zaključio je Pioli.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.