ozbiljna ozljeda

Trener Liverpoola otkrio koliko je teška ozljeda Dejana Lovrena: Ozljeda je puno ozbiljnija nego prethodna, to je veliki problem

13.12.2019 u 17:44

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren neće konkurirati za sastav Liverpoola koji će se suprotstaviti Watfordu zbog ozljede butnog mišića

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren neće konkurirati za sastav Liverpoola koji će se suprotstaviti Watfordu zbog ozljede butnog mišića, a kad će ponovno biti u mogućnosti zaigrati, još nije poznato, objavio je trener europskog prvaka Juergen Klopp na konferenciji za novinare uoči subotnjeg (13:30 sati) dvoboja na Anfieldu u 17. kolu Premier lige.

"Dejan ne može igrati. Ozljeda mišića je ozbiljnija nego ona prethodna. Nemamo neki plan za njegov povratak. Imamo probleme", rekao je Klopp koji je u petak produžio svoj postojeći ugovor s Liverpoolom za još dvije sezone pa bi na čelu vodeće momčadi engleskog prvenstva trebao ostati do 2024. godine.

Osim Lovrena, od igrača iz zadnjeg obrambenog reda ozlijeđen je i Joel Matip koji ima problema s koljenom, a Kloppu su na raspolaganju dva iskusna stopera Virgil van Dijk i Joe Gomez.

"Dva zdrava središnja braniča me brinu, ali nije prvi put da smo u takvoj situaciji. Prošle godine nam je u jednom utakmici i Fabinho igrao na toj poziciji. Nažalost, i on je ozlijeđen", požalio se Klopp, a onda zaključio u šaljivom tonu:

"Moramo dobro paziti na ovu dvojicu koje imamo, pospremiti ih u pamučnu vatu i pitati ih što bi željeli raditi na treninzima... Osim toga, možemo biti i kreativni, imamo 'klince' - Ki-Janu Hoevera i Seppa van den Berga."