klopp zabrinut

Veliki peh Dejana Lovrena; odlično iskoristio priliku, ali sada ozlijedio koljeno

07.12.2019 u 18:26

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren od listopada je konstantno u sastavu Liverpoola te je startao u zadnjih jedanaest utakmica

Nakon što je prošle godine, a i na početku ove, češće bio na klupi nego na terenu, zbog ozljede Joela Matipa, Dejan Lovren dobio je priliku u Kloppovoj momčadi.

I odlično je iskoristio. Jer osim što je učvrstio posljednju liniju, u dvoboju protiv Napolija zabio je i pogodak u remiju 1:1.

Međutim, u subotnjoj utakmici kod Bournemoutha doživio je ozljedu ligamenata koljena u 40. minuti te je morao uz pomoć liječnika napustiti teren.

Još se uvijek ne zna težina ozljede, ali sigurni smo da Kloppu nije jednostavno s obzirom na zgusnuti raspored sljedećih tjedana.

Inače, vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva Liverpool nastavio je pobjedničku seriju ostvarivši u 16. kolu 15. pobjedu, u subotu je kao gost nadigrao Bournemouth sa 3:0 (1:0).

Pogotke za 'redse' postigli su Oxlade-Chamberlain (35), Keita (44) i Salah (54), a potez utakmice bila je asistencija Salaha za drugi pogodak na utakmici kada je petom pored trojice domaćih braniča idealno proigrao Keitu.