IZNENAĐENJE NA PRESICI

Trener Leicestera ovom se poklonu nije nadao!

01.04.2016 u 20:17

Bionic
Reading

Claudio Ranieri od jednog je novinara na press konferenciji uoči utakmice protiv Southamptona dobio lokalne kobasice, a klub pak čeka šest najvažnijih tjedana u povijesti po mišljenju Talijana...

Leicester ove nedjelje dočekuje kod kuće Southampton u jednoj od utakmica koje bi mogle odlučiti prvaka Engleske. Dan prije Tottenham gostuje kod Liverpoola i ako Pochettinova momčad ispusti bodove, 'lisice' bi trijumfom na Kings Power stadionu mogle povećati svoju prednost na više od pet bodova, šest kola prije kraja Premiershipa.

'Pred nama je šest najvažnijih tjedana u povijesti kluba koji nikad nije bio u sličnoj situaciji. Ne osjećamo poseban pritisak u odnosu na početak sezone. Nastavit ćemo se boriti, sudbina je u našim rukama. Nastavit ćemo u istom stilu, bez razmišljanja o drugim ekipama,' izjavio je Claudio Ranieri na press konferenciji u petak.

Nakon Southamptona, Leicestera još čeka gostovanje kod Sunderlanda pa dvije domaće utakmice, protiv Bilićevog West Hama i Swanseaja. U zadnja tri kola igra protiv Manchester Uniteda, Evertona i Chelseja pa bi mu dobro došla zaliha bodova uoči završnice sezone.

Na pressici pak uoči nedjeljne utakmice Ranieri je također dobio zanimljiv poklon: kobasice lokalnog mesara koje mu je jedan novinar obećao zbog izgubljene oklade, a Talijan se iznenadio kad je ovaj okladu zaista i ispunio. Radi se o kobasicama koje su dobile ime upravo po treneru Leicestera....