Karoglan objavio

Trener Hajduka oduševio Torcidu i sve navijače: Nikola Kalinić se vraća, ali...

24.11.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je nedjeljnu utakmicu SuperSport HNL-a protiv Istre 1961 (15 sati, MAXSport1, MAXtv), a usput je objavio i veliku vijest koja se čekala

Danima se govori o tome kako se iskusni 35-godišnji napadač Nikola Kalinić, koji je u ljeto napustio Hajduk, vraća u igrački kadar. Promjenom trenera Ivana Leke došlo je i do velikog preokreta kad je bivši Vatreni u pitanju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Ima on volje za povratak, imamo svi volje. Razgovarao sam s njim jučer, ide sve u dobrom pravcu. On smatra da mu trebaju individualni treninzi prije priprema. Ako bude sve u redu sa zdravljem, on će se priključiti nama na zimskim pripremama', kazao je Mislav Karoglan uoči utakmice protiv Istre čime je sigurno oduševio sve navijače Bilih.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Podsjetimo, Nikola Kalinić je za Hajduk odigrao ukupno 111 službenih utakmica, zabio 52 golova uz 20 asistencija te je s sa splitskom momčadi osvojio dva trofeja.

U Hajduk se vratio u veljači prošle godine kao slobodan igrač iz Verone i tad je ta vijest poprilično odjeknula. No, nekoliko ozljeda i očito neslaganja s trenerom Ivanom Lekom udaljila su ga od momčadi. U dvije povratničke sezone skupio je 29 nastupa uz učinak od osam golova.

Ipak je riječ o igraču koji je između ostalog igrao za velikane kao što su Atletico Madrid, AC Milan, Roma, Fiorentina, Blackburn i drugi.

Naravno, tema je bila i utakmica protiv Istre 1961. Na pitanje što očekuje Karoglan je rekao:

'Digli su se otkako sam ja otišao, kompleksno je to kad se u pripremama ekipiraš. Nije bilo sreće u nekim utakmicama. Istra igra dobar nogomet, ona je od petog do sedmog mjesta s ovom kvalitetom. Uvijek igraju jako dobro protiv Hajduka, a Erceg je jedan kvalitetan igrač. Imaju iskusan kostur koji je kvalitetan i mlade igrače koji napreduju. Sigurno će mnogi polomiti zube u Puli. Očekujem kvalitetnu Istru, vole igrati loptom. U uzlaznoj su putanji, remizirali su s Rijekom i sigurno im dolazimo u dobrom trenutku. I mi smo u kvalitetnom nizu, vjerujem da ćemo se znati prilagoditi svim uvjetima i vratiti se kući s punim plijenom.'

Standings provided by Sofascore