DERBI ZAČELJA

Trener Gorice: Vjerujem da ćemo Šubićevac napustiti uzdignute glave

14.04.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Uoči derbija začelja protiv Šibenika na Šubićevcu u redovoma Goričana vlada optimizam

Nakon dvije utakmice na domaćem terenu, Gorica će u 29. kolo SuperSport HNL-a gostovati na šibenskom Šubićevcu. Iznimno važna utakmica za obje momčadi, i Goricu i Šibenik s druge strane, igrat će se na Šubićevcu danas s početkom u 18 sati (MAXSport 1, MAXtv).

'Ta utakmica će mnogo reći o nama i o ekipi Šibenika, s kojom smo u direktnoj borbi za opstanak. Bit će to zahtjevna utakmica. Šibenik je u dobroj formi, dva puta u mjesec dana je pobijedio Dinamo, izborili su finale Kupa, a nas su pobijedili kod kuće 3-0. Nadam se da ćemo otići na Šubićevac odigrati dobru utakmicu i pokušati izvući što bolji rezultat', rekao je trener Željko Sopić u najavi susreta i nastavio.

'U našoj ligi nitko ne može reći da je favorit protiv bilo koga, sve su utakmice 50:50, sve ovisi kako si raspolođen taj dan. Mi smo se dobro pripremili i vjerujem da ćemo Šubićevac napustiti uzdignute glave.'

Kazao je i kako momčad ima manjih problema s ozljedama, ali i da se nada da će svi biti spremni za utakmicu. Upravo zbog ozljede kapetana Filipa Mrzljaka, prošlo je kolo na njegovu poziciju naglo morao ući Momčilo Raspopović.

'Nije bilo puno vremena da se psihički pripremim na svoje zadatke, ali dosta dobro sam odradio poziciju koju sam prvi put u životu igrao. Mislim da sam se dobro snašao i drago mi je zbog toga' - istaknuo je Raspopović, a zatim komentirao i momčad:

'Izdigli smo se, nakon sedam utakmica imamo jedan poraz, dva remija i četiri pobjede. To nam daje za pravo da gledamo pozitivno i u takvom nizu nastavimo do kraja sezone.'

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.