odličan posao

Dinamo je objavio sjajnu vijest: Ovo je veliki dan za mene

13.04.2023 u 12:49

Bionic
Reading

Sjajni krilni napadač Dario Špikić obnovio je suradnju s Dinamom na veliko zadovoljstvo i ostaje važan dio plavog stroja

Punih 11 godina bio je u Dinamovoj školi, za prvu momčad debitirao je u ljeto 2021., a danas je potpisao novi ugovor s plavima.

Svojim je zapaženim izvješćima, vidljivom energijom i silinom zaslužio i pretpoziv izbornika Zlatka Dalića za nedavni dvoboj A reprezentacije na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U Dinamu je od 2007. do 2018. prošao sve mlađe uzraste, a nakon dvije i pol sezone izbivanja potpisao je ugovor u veljači 2021. i potom ostao šest mjeseci na posudbi u Gorici.

U punom je pogonu, dakle, od ljeta 2021. i u međuvremenu se ustalio u ulozi desnoga krila iako je u svom maksimirskom opusu pokazao da se može pokriti gotovo sve pozicije u ofenzivnom dijelu momčadi', piše na gnkdinamo.hr.

'Sretan sam i ponosan što ostajem dio ovog velikog kluba. Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba. Još kao mali dječak dok sam ovdje na Maksimir dolazio na treninge sanjao sam da ću jednog dana igrati za ovako veliku momčad i nastupiti u Ligi prvaka', poručio je Špikić i dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Zaista sam sretan ovdje i ovo je veliki dan za mene, ali znam da nema vremena za opuštanje. Čeka nas zahtjevna završnica prvenstva , ali sam uvjeren da ćemo uz podršku naših navijača obraniti naslov prvaka.' Inače, dan ranije potpisali su nove, višegodišnje ugovore stoper Dino Perić, golman Danijel Zagorac, vezist Josip Mišić i branič Stefan Ristovski.

Isto tako treba reći kako u Dinamu još uvijek traju razgovori s nekim važnim igračima među kojima su najpoznatiji vratar Dominik Livaković, zatim napadač Bruno Petković te veznjak Martin Baturina.

  • +32
Lokomotiva - Dinamo, 28. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL