proljeće u europi

Trener Dinama Željko Kopić nakon ždrijeba iskreno priznao: Svi su priželjkivali Barcelonu, ali ja nisam!

13.12.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama doznali su protivnika u play-offu Europske lige. 'Modri' će u šesnaestini finala voljom ždrijeba igrati protiv Seville koju predvodi Ivan Rakitić

'Jako zahtjevan protivnik. Sevilla je izuzetno kvalitetna momčad, ali u prijašnjim sezonama Dinama je pokazao da kada je u optimalnom stanju i u najvišoj razini da može igrati protiv svakoga', rekao je trener Dinama Željko Kopić nakon ždrijeba u kojem su 'modri' izvukli Sevillu.

'Vjerujem da će do tog trenutka kada dođe utakmica, momčad biti u stanju odgovoriti na sve zahtjeve protivnika. Vjerujem da će Dinamo imati svoje šanse za prolazak dalje', uvjeren je trener Dinama.

Koga su za protivnika priželjkivali igrači, a koga sam Kopić?

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +42
West Ham United - Dinamo, 6. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

'Nisam razgovarao s njima u tom kontekstu. Svi u stožeru navijali su za Barcelonu. Ja osobno nisam, volim vidjeti što ždrijeb donosi pa tek onda pripremati. Nisam posebno analizirao Sevillu. Volim ciljano pogledati utakmice koje me zanimaju zbog mojih trenerskih stvari, ali sam primarno fokusiran na klub i obveze u Dinamu', otkrio je Kopić te se još jednom osvrnuo na mogući ostanak na klupi Dinama:

'Nemam namjeru pričati o tome. Znam koja je moja pozicija i želim odraditi još dvije utakmice', kazao je Kopić.

U prvoj utakmici 17. veljače 2022. domaćin će biti Sevilla, a uzvrat će se igrati tjedan dana kasnije u Zagrebu.