U ALBANIJU PO PROLAZ

Trener Dinama poručio svima: Napad na Mamića je dodatni motiv!

23.08.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Mario Cvitanović uvjeren je da Dinamo može svladati Skenderbeu u gostima i osigurati prolazak u Europsku ligu, a atentat na Zdravka Mamića oštro je osudio i proglasio ga dodatnim motivom za momčad...

Dinamo je u prvoj utakmici na Maksimiru odigrao dosta slabo protiv Skenderbeua i uz puno je sreće izbjegao poraz, golom Henriqueza u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

  • +4
Europska liga, 4. pretkolo: Dinamo - Skenderbeu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Iako rezultat 1:1 kod kuće nije pozitivan, u prošlosti su 'modri' nakon njega redovito pobjeđivali u gostima slabije europske suparnike i prolazili dalje, čemu se trener nada i ovog četvrtka.

'Svi su spremni i zdravi. Idemo na prolaz, želimo u Europsku ligu i nećemo kalkulirati. Moramo zabiti gol da prođemo dalje i postavit ćemo se kao da idemo na pobjedu. Želim pozitivan stav i energiju na terenu,' izjavio je Mario Cvitanović uoči leta u Albaniju.

Dinamo je ovog utorka uzdrmao i atentat na Zdravka Mamića koji je izvršen u blizini Tomislavgrada, no klupski savjetnik izvukao se iako je pucano na njega, a među 'modrima' je došlo do dodatne mobilizacije.

'To je van svake pameti. No, i jedan dodatni motiv više za nas,' poručio je svima Cvitanović kojeg u Elbasanu čeka najveći izazov ove sezone, jer iz Skenderbeua najavljuju još bolje izdanje svojih igrača od viđenog u Zagrebu...