temperamentni Mladenov

Trener CSKA iz Sofije, nakon što su razbili Osijek, poslao jasnu poruku Bjelici kakvo iznenađenje sprema za uzvrat, ali i zagrmio: Primili smo dva smiješna gola!

06.08.2021 u 10:03

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka dugo će pamtiti prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige u Sofiji kod CSKA gdje su poraženi 4:2

U utakmici sa šest golova strijelci za CSKA bili su Mazikou (30), Carey (39), Caicedo (42) i Jomov (74), dok su pogotke za Osijek postigli Turicov (41-ag) i Topčagić (90+3).

Trener CSKA Stoycho Mladenov nakon utakmice bio je jako zadovoljan, ali ujedno i oprezan jer je svjestan kako će Osijek u Gradskom vrtu sljedećeg tjedna krenuti ofenzivno i napraviti sve kako bi ulovio zaostatak od dva gola.

'Bila je ovo vrlo dobro odigrana utakmica s naše strane uz dobru kombinatoriku, a upravo to nam je donijelo prednost od dva gola. Promašili smo nekoliko velikih šansi i mislim da ova momčad može još više', kazao je Mladenov dodavši:

'U drugom poluvremenu smo izgubili svježinu i prepustili inicijativu protivniku. Primili smo dva smiješna gola. Oni su zabili dva gola ni iz čega… Moji igrači pokazuju nogometnu inteligenciju i vrlo brzo percipiraju ono što tražim od njih. Ovo je velika pobjeda za nas. Prvo poluvrijeme je bilo impresivno, nakon 60. minute smo počeli fizički padati. Neki igrači će nam se vratiti pa ćemo okupiti borbenu momčad za sljedeću utakmicu', dodao je Mladenov.

O samoj igri, osim što je naglasio kako mu momčad još nije u optimalnoj formi, rekao je:

'Ključna je bila timska igra te to što smo tražili kratka dodavanja. Mislim da smo još smo malo spori, ali nemamo previše vremena i rastemo iz utakmice u utakmicu. Ovo je CSKA i po cijenu svega moramo pobijediti! Moramo dodatno poboljšati agresivnost i brzinu uoči uzvrata', naglasio je Mladenov.