duhoviti francuz

Trener bogatog saudijskog Al-Nassra na pitanje o Ronaldu sve prisutne je zbunio pomalo nepotrebnom izjavom o Messiju

02.01.2023 u 14:13

Bionic
Reading

Nakon što je Cristiano Ronaldo postao novi igrač Al-Nassra, bogatog kluba iz Saudijske Arabije, zanimljivo je bilo čuti duhovitog trenera tog kluba

Naime, francuski stručnjak Rudi Garcia koji vodi Al-Nassr na konferenciji za medije na pitanje o Ronaldu, koji će sljedeće dvije godine zarađivati oko 200 milijuna eura po sezoni (najveći ugovor u povijesti nogometa!), kazao je:

'Cristiano? Prvo sam želio dovesti Messija iz Dohe', kazao je Rudi Garcia nakon što je postao službeno kako će Cristiano Ronaldo nositi dres s brojem 7 u Al-Nassru. Uostalom, prema prvim informacijama prodaja dresa ide bolje od očekivanog tako da se ovaj potez pokazao kao pun pogodatak.

>> Zbog dolaska Cristiana Ronalda u klubu je nastao totalni kaos; igrač koji mu nije želio ustupiti dres s brojem 7 dobio je otkaz

Također treba reći kako je Garcia prije dolaslka u Al-Nassr vodio europske velikane kao što su Roma, Marseille i Lyon tako da je jasno kako se radi i ambicioznom treneru.

No, jasno je kako bogati saudijski klub tu neće stati s pojačanjima pa tako imaju i listu pojačanja o čemu smo pisali.

Osim što visoko na listi želja imaju bivšeg Ronaldovog suigrača iz Real Madrida, Sergia Ramosa, poznato je kako žele i Luku Modrića. Uostalom, Modrić je već dobio nemorlanu ponudu od tog kluba.

Ali to je tek početak stvaranja mega momčadi koja ionako dominira u saudijskom prvenstvu gdje već imaju 26 osvojenih bodova iz 11 utakmica (samo jedan potaz) i trenutačno su vodeći na ljestvici.

Standings provided by Sofascore