tri 'kralja' opet zajedno?

Luka Modrić dobio je nemoralnu ponudu iz Saudijske Arabije, a onda je odgovorom zaludio šeike: Nazovite me, razgovarat ćemo...

02.01.2023 u 06:45

Bionic
Reading

Španjolski sportski dnevni list Marca tvrdi kako saudijski Al Nassr ne misli stati samo na dovođenju Cristiana Ronalda. Prvi sljedeći na listi željenih pojačanja je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić

Cristiano Ronaldo potpisao je za Al Nassr, a u Saudijskoj Arabiji će zarađivati nevjerojatnih 200 milijuna eura na godinu. No, prebogati Arapi ne misle stati na dovođenju Ronalda, lista njihovih želja prepuna je istinskih zvijezda, a na samom vrhu je kapetan 'vatrenih' Luka Modrić!

Španjolska Marca tvrdi kako su čelni ljudi Al Nassra čak boravili u Madridu kako bi Modrića i još neke igrače, prije svih Sergija Ramosa, nagovorili da im se pridruže!

Šeici su Luki Modriću predstavili svoju nemoralnu ponudu, no naš se kapetan još premišlja iako mu ugovor s 'kraljevskim' klubom istječe na kraju sezone, a pregovori oko novog još nisu započeli. No, Real i Modrić će se lako dogovoriti, napominje Marca.

Saudijcima se žuri jer je za Modrića zainteresiran i Inter Miami na čijem je čelu David Beckham. Zato su forsirali sastanak, ali Luka Modrić je imao spreman odgovor.

'Nazovite me, razgovarat ćemo 2024. godine', navodno je Modrićeva poruka svim zainteresiranim klubovima.

'Modrićev apsolutni cilj je ostati u Realu još jednu sezonu. Na Svjetskom prvenstvu je pokazao da još ima nogometa u njemu i želi nastaviti igrati za Real. On to pokazuje na terenu svojom igrom, u tišini, vjeran svome stilu, odbijajući milijunske ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a. Time je jasno dao do znanja koji su njegovi ciljevi i čemu teži', piše Marca.

Zbog toga su se u Al Nassru odmah bacili na sljedeći posao, dovođenje Sergija Ramosa koji gotovo sigurno na kraju sezone neće dobiti novi ugovor u PSG-u. Cilj prebogatih vlasnika Al Nassra je da, nakon što su doveli Ronalda, kompletiraju trojac 'kraljeva' koji je nosio Real tolike godine. Nadaju se da će Ramosa dobiti već u lipnju ove godine, a potom 2024. i Luku Modrića.

'Modrić zna kako se treba ponašati kao igrač Reala. U Madridu ima sve što želi, kako na sportskoj razini, tako i u svakodnevnom životu. Osjeća se poštovano, voljeno i toga se ne želi odreći. A ni Real se ne želi odreći njega te ga smatra ključnom osobom za svoju budućnost', zaključuje u tekstu Marca.