dinamo

Trener Bjelica otkrio zašto njegovi igrači nisu dali maksimum

14.12.2018 u 00:03

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama remijem 0:0 protiv Anderlechta zaključili su nastup u skupini D Europske lige. Trener Bjelica zadovoljan je viđenim

'Zadovoljan sam sa svih šest utakmica u grupnoj fazi Europske lige, bili smo odgovorni i kvalitetni. Današnji nam dvoboj nije puno značio, osim u toj borbi za bolji koeficijent. Igralo se po velikoj zimi, a u takvom okruženju i nije lako igračima dati svoj maksimum. Nedostajalo nam je malo koncentracije, ali i jačeg intenziteta. Pokušavali smo biti efektni i atraktivni, ponekad smo previše pimplali, to nam nije uspijevalo, ali smo bili bolja momčad, stvorili više prigoda', komentirao je Nenad Bjelica nakon utakmice pred okupljenim novinarima.

Hoćete li nešto prigovoriti svojim igračima, bio je upti kojeg je dobio pred kamerama Arenasporta.

'Ma, sve ću im reći, pa ja imam takav odnos s njima'.

  • +35
Dinamo - Anderlecht Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Iako dinamo nije stvorio baš nešto puno prigoda, trener 'modrih' nema razloga za brigu. 

'Moram biti zadovoljan, igrali smo odgovorno, a momčad je dobro odradila ovih 90 minuta. Nismo uspjeli dobiti zbog nekih detalja, ali sam ukupno jako sretan našim predstavama u grupnoj fazi Europske lige'.

Je li vas naljutio onakav žuti karton Hajrovića?

'Ah, Bože moj, njega neće biti i igrat će netko drugi. Hajrović je za nas jako važan igrač, baš kao Kadzior ili Šitum, imamo dosta opcija za tu sljedeću europsku utakmicu'.

Koga biste voljeli za suparnika u daljnjem dijelu ždrijeba?

'O potencijalnim suparnicima ne znam baš ništa, to sada nije ni važno. Vidjet ćemo što će nam donijeti ždrijeb, mi se sada počinjemo pripremati za Hajduk'.

Velikim hrvatskim derbijem, u nedjelju od 15 sati, Dinamo će zaključiti veliku jesen.

'Želimo i tu pobijediti, znamo koliko takve pobjede znače našim navijačima. Hajduk je uvijek veliki suparnik, naravno da nam je tu cilj pobjeda'.