'BOLJE DA NE PRIČAM...'

Treći najdugovječniji trener MAXtv Prve lige podnio ostavku

03.12.2013 u 20:42

Bionic
Reading

Nakon trećeg uzastopnog poraza od Istre 1961 i ispadanja iz Kupa NK Zadar ostao je bez lavnog trenera

Zadar je u kratkom roku upisao i treći (0:2 u uzvratnom kup dvoboju) poraz od kolege Igora Pamića i njegovih Istrijana, te na svojim Stanovima odmah nakon utakmice podnio neopozivu ostavku.

'Istri čestitam na trećoj pobjedi u osam dana. Više je htjela, više dala. Pošto sam moralan i previše volim klub da bih dopustio da tone, i grad i igrače, dajem ostavku i želim onome tko dođe sve najbolje jer će mu trebati puno sreće i psihologije. Nadao sam se da ćemo se pokrenuti, da će polufinale biti motiv... U dvije se utakmice s Puljanima vidjelo da imamo raspad sustava. Hvala svima, hvala Sinovčiću što mi je dao šansu, hvala igračima od prije i svima, baš svima... Ja sam odgovoran, a želim ići dalje. Želim napredovati, a ovdje je došla situacija.... Bolje da ne govorim,' suzdržao se vrlo perspektivni trener završnog komentara, a prenosi Slobodna Dalmacija

Milin je nogometno dijete Zadra. U matičnom klubu proveo je većinu karijere (po jedna posudba u Čakovec i Novalju, te jednogodišnji ugovor s Hajdukom), a samo godinu dana nakon oproštaja od terena ušao je u stručni stožer NK zadar. Dvije godine bio je pomoćnik Daliboru Zebiću i prošloga rujna preuzeo mjesto glavnog renera. Izdržao je 14 mjeseci, samo Igor Pamić i Tomislav Ivković imaju veći kontinuitet od aktualnih trenera MAXtv Prve lige.