MINIMALNA POBJEDA KOD NIŽELIGAŠA

Trebaju li Dinamovi navijači biti zabrinuti nakon ovih Bišćanovih riječi?

25.06.2023 u 10:14

Bionic
Reading

Nogometaši aktualnog hrvatskog prvaka, Dinama, u subotu su uveličali 100. rođendan NK Dugog Sela, te s niželigašem koji je Modre 1998. godine 'zavio u crno' izbacivanjem iz Kupa, odigrali prijateljsku utakmicu

Dinamo je slavio s 1:0 pogotkom Bartola Barišića u 79. minuti, a osim nekoliko prvotimaca u početnoj postavi, fokus je bio i na debitantskom nastupu novog pojačanja iz francuskog drugoligaša Parisa – Maximea Bernauera.

'Vidjelo se da je dobar na lopti. Malo je forsirao neke paseve koji u prvom poluvremenu niz vjetar nisu prolazili, ali vidi se da je kvalitetan što se tiče rješenja s loptom u nogama. Očekivao sam neka zrelija rješenja. Kad vidiš da nešto ne prolazi, probaš nešto drugo, ali to ne vrijedi samo za njega nego i za druge igrače. Ali jako dobro radi, uklopio se i vjerujem da će nam biti koristan', izjavio je Dinamov trener Igor Bišćan.

Iako je ovo bila utakmica s niželigašem, bila je zahtjevna za Modre, jer oni su tek na početku priprema.

'Došli smo ovdje odraditi jedan dio priprema i ova utakmica nam se uklopila u prvi tjedan priprema. Iskreno, očekivao sam više, osobito u prvom poluvremenu kad smo na terenu imali dosta standardnih prvotimaca, ali neću ulaziti previše u detalje jer su noge još teške i dosta je rana faza priprema. U drugom poluvremenu smo bili bolji, što je normalno jer su i oni dosta mijenjali, ali i mi', rekao je Bišćan pa dodao.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Na kraju smo pobijedili, ali rezultat nije bio u prvom planu iako smo očekivali uvjerljiviju pobjedu. Oni su se pokazali kao dobra momčad koja napada drugu ligu sljedeće sezone. Što se tiče trke smo bili solidni i utakmica nam je dobro došla'.

  • +16
NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL