META BOGATAŠA

Traži ga pola Europe, a njegov transfer bi izazvao bijes na jugu Italije

30.05.2016 u 22:50

Bionic
Reading

Gonzalo Higuain (28) je imao fenomenalnu golgetersku sezonu u dresu Napolija pa nije ništa čudno što ga želi pola Europe

Argentinski napadač je ove sezone porušio neke rekorde u Serie A. Naime, zabio je u svojih 35 prvenstvenih utakmica čak 36 pogodaka te bio najzaslužniji za drugo mjesto Napolija u ligi.

Higuain je postao heroj Napulja i siromašnog Juga, još ima dvije godine ugovora i u Napoliju bi željeli da ostane, ali...

Brojni bogati klubovi bacili su se u lov na Higuaina, posebno oni s Otoka (Arsenal, ManU) te PSG. Spominju se iznosi i do 50 milijuna eura (klauzula u ugovoru je 94 milijuna eura), a u ovom trenutku postao je aktualan Argentinčev transfer u Liverpool.

Za neke bi taj prelazak bio iznenađenje jer će Napoli igrati u Ligi prvaka dok 'redsi' sljedeće sezone neće vidjeti nijedno Uefino natjecanje.

Jedno je sigurno - ukoliko vodstvo talijanske momčadi ne pronađe način da zadrži Higuaina, njegov odlazak mogao bi izazvati bijes na ulicama Napulja... A zna se koliko su na jugu Italije temperamentni kada je riječ o nogometu.