NIJE MOGLO BEZ INCIDENTA

Cristiano Ronaldo je zbog ovoga totalno pobijesnio; on sigurno misli da mu je u finalu 'ukraden' pogodak...

27.05.2018 u 10:29

Bionic
Reading

U samoj završnici utakmice finala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola (3:1) dogodio se incident koji je razbjesnio Cristiana Ronalda

Igrale su se posljednje sekunde velikog dvoboja na Olimpijskom stadionu u Kijevu. Real je imao kontru da ionako veliku prednost još poveća. Cristiano Ronaldo našao se u dobroj situaciji, ali njegova solo akcija odjednom je prekinuta, jer su se na travnjaku našle nepozvane osobe.

Na teren je provalio jedan navijač, a zatim su se na njega bacila dva redara. Sudac je prekinuo akciju, a Ronaldo poludio, jer mu je propala prilika da zabije pogodak u finalu.

Svi znamo koliko Portugalac voli zabijati, a sada je najvjerojatnije imao osjećaj da mu je nepozvani gost ukrao gol pa njegova bijesna reakcija nije nikoga začudila iako je pitanje da li bi se riješio čuvara i poentirao.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Ipak, Ronaldo nema razloga biti nesretan, doduše nije se upisao u strijelce u Kijevu, ali je došao do pete titule u Ligi prvaka i po sedmi puta je bio najbolji strijelac ovoga natjecanja (šesti puta zaredom).

Jedino mu poslije utakmice nisu trebale izjave oko mogućeg odlaska s kojima je skrenuo pozornost sa slavlja na sebe.