ukrala im show

Totti i Giggs ostali bez teksta kada su vidjeli voditeljicu bez gaćica i grudnjaka

28.02.2018 u 18:13

Bionic
Reading

Švicarski tenisač Roger Federer i američka tenisačica Serena Williams u utorak su postali dobitnici prestižne nagrade Laureus za najbolje sportaše u 2017. godini. No, nisu samo oni plijenili pozornost na ovoj svečanosti

Sjajni švicarski tenisač je dobio i nagradu za povratnika godine i sada ima ukupno šest Laureusa.

'Sretan sam i ponosan, jer mi ova nagrada mnogo znači', kazao je prvi tenisač svijeta koji je slavio ispred nogometne zvijezde Cristiana Ronalda i svog kolega Španjolca Rafaela Nadala.

U ženskoj konkurenciji nije bilo neizvjesnosti, Serena Williams je uvjerljivo po po četvrti put osvojila 'sportskog Oscara'.

Nagradu za najbolju ekipu dobila je ekipa formule 1 Mercedes, nagradu za životno djelo dobio je američki atletičar Edwin Moses, dok je posebno priznanje dobio talijanski nogometaš Francesco Totti. Kod sportaša s invaliditetom slavio je atletičar u kolicima Švicarac Marcel Hug.

  • +4
Kate Abdo - novinarka i voditeljica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nagrada Laureus je pokrenuta 2000. godine, a među dobitnicima se nalazi i hrvatska skijašica Janica Kostelić koja je proglašena najboljom sportašicom svijeta 2006. godine.

A osim dobitnika, još je jedna osoba konstanta na ovoj priredbi. Riječ je o lijepo i atraktivnoj voditeljici Kate Abdo, bivšoj novinarki Sky Sportsa koja danas radi na Fox Sportsu, a često vodi programe i dodjele Fifinih nagrada. Tako smo je u siječnju 2016. godine u Zürichu vidjeli u društvu Ronalda i našeg Luke Modrića.

Ipak, ovaj put otišla je još jedan korak dalje. Obukl aje haljinu, prozirnih rukava, širokog dekoltea i proreza na bokovima, što je razotrkilo da ne nosi ni grudnjak a ni gaćice.

 I sigurni smo da ni Tottiju a ni Rynau Giggsu, koji s etakođer pojavio na pozornici, nije bilo jednostavno usmjeriti pogled.

More power to Cyle ✌🏽

Objavu dijeli Kate Abdo (@kateabdo)