kriza je sve veća

Totalni raskol u Atletico Madridu, bijesni Luis Suarez urlao je na Diega Simeonea: Idiote, opet mi to radiš!

23.12.2021 u 13:36

Bionic
Reading

Aktualni španjolski prvak Atletico Madrid u velikoj je rezultatskoj krizi. 'Rojiblancosi' se ne mogu sastati s pobjedom, nanizali su četiri poraza u La Ligi te sada za vodećim Real Madridom zaostaju velikih 17 bodova

U zaostaloj utakmici 9. kola španjolske La Lige Granada je na svom terenu u srijedu navečer iznenadila Atletico Madrid i slavila 2:1. Ovim porazom Atletico je samo produbio rezultatsku krizu koja traje od početka prosinca.

Atletico je tako nanizao četiri poraza, tri u gostima (Granada, Sevilla, Real Madrid) te domaći od Mallorce. Nervoza se uvukla u redove 'rojiblancosa', a koliko je stanje loše najbolje govori sukob Luisa Suareza i trenera Diega Simeonea.

Njih su dvojica već neko vrijeme 'na ratnoj nozi', a sve je eskaliralo u Granadi. Činjenica je da Suarez nije u formi, zabio je samo jedan gol u zadnjih 11 utakmica, pa ga Simeone sve češće drži 'na ledu'.

A sada se urugvajskom napadaču nije nimalo svidjela odluka trenera Simeonea da ga zamijeni već u 57. minuti utakmice pri rezultatu 1:1. Dok je izlazio s terena Suarez se nije mogao suzdržati, njegov nadaleko poznati temperament ponovno je pokazao svoju tamnu stranu.

  • +15
Real Madrid - Atletico Madrid (17. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

'Je***i idiote, uvijek mi radiš isto!', urlao je bijesni Suarez na Simeonea.

Nakon utakmice Diego Simeone je odbio komentirati spornu situaciju.

'Nemam komentar na to jer se ništa pretjerano važno nije dogodilo', kratko je rekao Simeone nakon poraza.

No, sigurno je dobro zapamtio riječi svog napadača i sada svi čekaju njegovu reakciju na ovaj verbalni ispad nezadovoljnog Suareza.