PADAJU TEŠKE RIJEČI

Totalni kaos između velikana; izjave braniča Jueva koji je skrivio penal razbjesnit će Madrid

12.04.2018 u 16:20

Bionic
Reading

U Juventusu su ogorčeni zbog načina na koji su završili svoj put u Ligi prvaka. Zanimljivo je bilo poslušati reakcije stratega 'stare dame' Massimiliana Allegrija, ali i igrača talijanskog prvaka Medhija Benatije koji je skrivio penal

Glavna nogometna tema je utakmica Reala i Juventusa te sporni kazneni udarac koji je odlučio ukupnog pobjednika. Na Apeninskom poluotoku su ogorčeni, a njihove izjave pune bijesa mogu se sažeti u jednu misao – Realu takva pomoć nije potrebna.

'Sudac je svirao penal i zbog toga smo eliminirani. Može se reći da su dvije sporne odluke u sudačkoj nadoknadi odlučile tko će proći dalje, ova u Madridu i jedna u Torinu (kada nije dosuđen penal na Cuadradu op.a .)', kazao je Allegri, dodavši kako je Juve zaslužio produžetke.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trener Juventusa je pričao i da razumije reakciju vratara Buffona, koji je nakon dosuđenog penala oštro prigovorio sucu, te je zbog toga isključen.

'U takvoj situaciji njegova reakcija je bila ljudska i razumljiva.'

Svjetsku nogometnu javnost zanimalo je što o svemu misli stoper Juventusa Medhi Benatia koji je skrivio penal na Lucasu Vazquezu.

'Ako je i bilo kakvog kontakta, to nije bilo za penal. Nije bilo nikakve namjere da ga srušim ili fauliram. Prošle sezone, u četvrtfinalnom dvoboju Reala i Bayerna, suci su oštetili Bayern za barem dva gola. Real je veliki klub i mislim da mu nije potrebna ovakva pomoć,' jasan je bio branič talijanskog kluba.