MORA GRIJATI KLUPU

Torres priznao: Nemoguće protiv Mandže i Griezmanna!

24.02.2015 u 12:57

Bionic
Reading

Fernando Torres pohvalio je svoje suigrače i konkurente Marija Mandžukića i Antoinea Griezmanna, jer mu se trenutno čini da im ulazi sve što puknu prema golu…

Slavni španjolski 30-godišnji napadač vratio se ove zime u Atletico, za koji je odigrao zapažene utakmice protiv Reala i Barcelone u Kupu kralja, no pokazalo se ipak da ne može parirati ubojitom dvojcu, Mariju Mandžukiću i Antoineu Griezmannu te je jasno da će do kraja sezone grijati klupu, ako ne bude ozljeda ili suspenzija.

'Mario i Antoine su u izvrsnoj formi i trenutno postoji osjećaj da će svaki put kad prime loptu zabiti pogodak. Dobri su, dobili su na samopouzdanju, riječ je o igračima koji su tek stigli u klub i sada su na vrhuncu svog potencijala. Neka potraje,' izjavio je korektno u intervjuu za Marcu Fernando Torres uoči sudara s Bayerom u srijedu u Ligi prvaka.

'To je Liga prvaka, dvije utakmice od 90 minuta, moramo ih analizirati, vidjeti kako pobijediti, kada riskirati. Radi se o opasnim ekipama koje nemaju što izgubiti. Bayer je kompliciraniji protivnik nego što se čini, jer ako ima sjajan dan, može zabiti mnogo gola, što puno znači u nokaut fazi,' zaključio je čovjek koji za razliku od većine igrača Atletica zna kakav je osjećaj osvojiti Ligu prvaka, zahvaljujući tituli Chelseaja 2012. godine.

'Izgubiti finale je teško, posebno Lige prvaka. Nisu mogli doživjeti gore iskustvo prošle godine u Lisabonu. No, igrači su sada bolji jer znaju da mogu ponovo do finala. Uvijek treba gledati prema naprijed,' kaže El Niño.