IMA TU SVEGA

TOP 10 nadimaka u UFC-u; Cro Cop na 5. mjestu

29.10.2015 u 15:59

Bionic
Reading

Portal The Stony Brook Press ovih je dana izdvojio deset najboljih nadimaka u UFC-u. Prema njihovom odabiru, Cro Cop se smjestio na peto mjesto, a cijelu listu s objašnjenjima možete pročitati u nastavku članka

10. Matt "The Immortal" Brown
Mjesto na ovoj listi zauzeo je zbog nadimka koji bi trebao slediti krv u žilama njegovih protivnika, ali i činjenice da ga on savršeno opisuje jer je riječ o borcu koji je u stanju preživjeti nevjerojatne batine, ali i preokrenuti cijeli meč u svoju korist.

9. "Sexyama" Yoshihiro Akiyama
Zanimljiva igra riječima koja je nastala spajanjem riječi "sexy" i zadnjeg dijela njegovog prezimena. Zabavan i lako pamtljiv nadimak, prenosi Fight Site.

8. Alex "Astro Girl" Chambers
Australka je nadimak je dobila zbog želje da postane astrofizičarka ili inženjerka robotike, a onda se zaljubila u MMA.

7. James "The Texecutioner" Vick
Duhovit i lako pamtljiv nadimak, a Vick ga i opravdava svojim pobjedama. Trenutno je u UFC-u na omjeru od četiri pobjede bez poraza, a u dva je dvoboja svladao favorizirane protivnike.

6. Randa "Quiet Storm" Markos
Osim što je opasna, ovaj joj nadimak odgovara iz više razloga. Markos je rođena u Iraku. Tijekom Zaljevskog rata je zajedno sa svojom obitelji zadržana u zatočeništvu zbog pokušaja bijega, ali je na kraju ipak uspjela doći do Kanade. Randa je inače bila najugodnije iznenađenje 20. Ultimate Fighter sezone u kojoj je dogurala do polufinala. Za nju možemo reći da je tiha sila koja bi mogla stvoriti oluju u ženskoj slamka kategoriji.

5. Mirko Cro Cop Filipović
Jedan od najpoznatijih nadimaka u borilačkom svijetu koji je doveo do toga da se Mirka češće zove po njegovom nadimku nego po imenu. Cro Cop je radio u elitnoj Antiterorističkoj jedinici Lučko, a 2003. godine je dao otkaz u policiji gdje je i dobio ovaj nadimak.

4. Ryan "Darth" Bader
Jako zabavan i prepoznatljiv nadimak koji asocira na Darth Vadera iz "Ratova Zvijezda". Rayan je jednom prilikom izjavio kako želi da ga Bruce Buffer barem jednom prije završetka karijere najavi kao Ryan "Master" Badera.

3. Ian "Uncle Creepy" McCall
McCall je nadimak dobio preko prijateljevog sina kojeg su ljudi čuli kako mu se obraća s "Uncle Creepy". Od tada do dana današnjeg nadimak se zadržao uz McCalla.

2. Tim "The Dirty Bird" Means
Nadimak svoj korijen vuče u lošoj frizuri, a ujedno je i jedan od onih koji zvuče prilično opako. Nadimak dijeli s NFL timom Atlanta Falcons.

1. Corey "Beastin 25/8" Anderson
Osim što se penje po ljestvici poluteškaša, Anderson prkosi zakonima vremena. On je tjednu dodao sate te se tijekom njih ponaša poput zvijeri, a takav je bio i u svojem posljednjem nastupu u kojem je dominirao protiv favoriziranog Poljaka Jana Blachowicza.

Prilično zanimljivo, no priznat ćemo da brojni kvalitetni nadimci nisu pronašli svoje mjesto na ovoj listi. Koji je vama najdraži?