PREDUG OPORAVAK

Tomljenoviću zbog koljena upitan SP U20 u Poljskoj

13.11.2011 u 15:06

Bionic
Reading

Mladi golman Mate Krešimir Tomljenović već mjesec dana liječi bolno koljeno i ako se u roku od nekoliko tjedana ne oporavi, u pitanje mu je odlazak na Svjetsko prvenstvo U20 reprezentacije u Poljsku

Sudbina se ove sezona na čudan način poigrava izvrsnim mladim golmanom Matom Krešimirom Tomljenovićem. Vratar slovačkog Zvolena prvo je proljetos, u nedostatku iskusnijih golmana, 'uskočio' u Areprezentaciju i izvrsno odigrao Svjetsko prvenstvo u Zagrebu, zatim je nedavno stigao na posudbu u Medveščak i pomogao klubu da ostvari pobjedu nad KAC-om u Ebelu, nedugo potom ta je pobjeda poništena zbog njegove nepravilne registracije, a onda je braneći u Slovačkoj doživio sudar sa suparnikom kad je i 'zaradio' neugodnu i dugotrajnu ozljedu koljena.

Gotovo mjesec dana na štakama, svakodnevne rehabilitacije u Zagrebu, itekako zabrinjavaju Tomljenovića. Nije u pitanju samo izostanak s utakmica Zvolena, nego u pitanje dolazi i nastup na Svjetskom prvenstvu U20 u Poljskoj.

'Mjesec dana je prošlo, redovit sam na rehabilitacijama, no još sam daleko od povratka. Ako u naredna tri tjedna ne bude ozbiljnijeg poboljšanja, u pitanje bi mi mogao doći i odlazak u Poljsku', pomalo tužna glasa kazao nam je 18-godišnji Zagrepčanin, koji volje za svakodnevne rehabilitacije i vježbe nedvojbeno ima, baš kao i vrlo jaku želju za povratkom. S obzirom na sve, dobro bi mu došlo i malo sreće i u tom slučaju SP U20 neće propustiti.