SRAMOTNO PONAŠANJE

Tinejdžer o kojem svi pričaju sada usred teniskog skandala!

16.08.2015 u 12:02

Bionic
Reading

Thanasi Kokkinakis, momak kojeg je Nick Kyrgios ovaj tjedan reklamirao kao bivšeg ljubavnika Donne Vekić, sam se pobrinuo za skandal u kvalifikacijama za veliki turnir u Cincinnatiju...

Podsjetimo, teniski tjedan u znaku je prljave provokacije Nicka Kyrgiosa koji je Stanislasu Wawrinki usred meča dobacio da mu je Thanasi Kokkinakis 'prasnuo' curu.

Teniski svijet osudio je takav nizak nivo komunikacije, a mladom Australcu prijeti kazna, dok je Thanasi Kokkinakis bio spominjan svakog dana u medijima kao čovjek iz sjene u ljubavnom trokutu s Donnom Vekić i Wawrinkom, bez da je sam dao komentar na cijeli slučaj.

No, da ni njemu samom nisu strani incidenti pokazao je meč protiv Ryana Harrisona u subotu u kvalifikacijama u Cincinnatiju. Također je obilovao provokacijama, a na kraju su ih suci jedva razdvojili na mreži nakon pobjede Kokkinakisa 7:6 u trećem.

'Ako želi tučnjavu, pokopat ću ga. Wawrinka je trebao tresnuti Kyrgiosa, a ja ovog balavca,' poručio je Harrison 19-godišnjem tinejdžeru koji ga je provocirao tijekom meča zbog tetovaža i naušnica.