baš je duhovit

Thomas Tuchel komentirao je skupinu Lige prvaka, a onda 'bocnuo' Matea Kovačića: Mislim da baš sad kupuje cijeli kontingent ulaznica...

27.08.2022 u 08:09

Bionic
Reading

Nogometaši Chelseaja će u skupni Lige prvaka igrati s Dinamom, Milanom i Red Bull Salzburgom. A trener 'bluesa' Thomas Tuchel odmah je povezao činjenice pa se na meti njegovih duhovitih šala našao naš Mateo Kovačić

Trener Chelseaja Thomas Tuchel trebao je najaviti današnju utakmicu protiv Leicestera (16 sati, Arenasport 3, MAXtv), no na kraju se ipak više bavio komentiranjem skupine Lige prvaka.

Podsjetimo, 'bluesi' će igrati s Dinamom, Milanom i Red Bull Salzburgom, a Tuchel je vrlo brzo povezao neke činjenice koje se tiču Matea Kovačića i gore spomenutih klubova.

No, prvo je potvrdio da će Kovačić napokon biti u krugu kandidata za današnji susret protiv Leicestera, čini se kako je hrvatski reprezentativac sanirao ozljedu koljena zbog koje je propustio sam početak sezone, ali je pitanje hoće li ga Tuchel odmah forsirati protiv 'lisica'.

Ono što je sve zanimalo je komentar skupine Lige prvaka...

'Čekaju nas teške utakmice jer ovo je najteže natjecanje. Sretan sam što ćemo igrati protiv nekih klubova protiv kojih nikada nismo igrali', kazao je Tuchel i napomenuo:

'Opet imamo tešku grupu, ne sjećam se jesmo li ikada dobili lakše protivnike. Ali ovo je Liga prvaka, nema lakih protivnika i nema podcjenjivanja. Ne zanimaju me imena klubova niti lige iz kojih dolaze, uvijek je teško, a mi želimo proći dalje.'

  • +17
Chelsea - Tottenham, englesko prvenstvo, 14.8.2022. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

A onda se duhoviti Tuchel 'vratio' na Matea Kovačića...

'I ne, nje me briga za druge grupe, jer mi moramo biti brzi i odmah reagirati po pitanju kupovine gostujućih karata', 'ispalio' je Tuchel pa svima koji su ostali u čudu pojasnio:

'Mislim da Mateo Kovačić i njegovi najbliži trenutačno kupuju cijeli kontingent ulaznica, sve raspoložive, za svoju obitelj i prijatelje! Jer rodio se u Austriji, igrao u Dinamu, a živio u Milanu. On baš sad kupuje sve karte, na to se moramo koncentrirati', rekao je nasmijani Thomas Tuchel.

Da, sjajno je sve to povezao Tuchel jer Kovačić je rođen u austrijskom Linzu, karijeru je započeo u Dinamu iz kojeg je 2013. godine otišao u milanski Inter. Sigurno je da će Kova morati osigurati puuuno ulaznica za sve utakmice...

>> Engleska Premier liga na kanalima Arenasport!

Na kanalima Arenasport pratite prijenose svih 380 utakmica u sezoni jer sportskog uzbuđenja sigurno neće nedostajati. Više informacija OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore